Vergroot uw kennis met SEO trainingen en SEO cursussen

Zoekmachine optimalisatie is niet moeilijk. Het is meer een kwestie van weten waar je op moet letten en dit consequent toepassen. Wanneer je meer wilt weten over SEO, dan bieden wij daarvoor zoekmachine optimalisatie trainingen en cursussen aan. Onze SEO trainingen en cursussen zijn ofwel voor algemene kennisopbouw, ofwel specifiek en op maat.

Zoekmachine optimalisatie trainingen en cursussen, zowel standaard SEO trainingen als SEO trainingen en cursussen op maat

Algemene SEO trainingen

Allereerst bieden wij algemene SEO trainingen voor het verkrijgen van meer kennis en achtergrondinformatie over SEO. Hierin behandelen en bespreken wij alle elementen van zoekmachine optimalisatie, zodat je weet waar je bij SEO op moet letten en je eigen strategie kunt bepalen. Onderwerpen zijn onder andere:

  • het bepalen van je keywords,
  • on-page SEO,
  • interne en externe linkbuilding,
  • de inzet van social media,
  • belangrijke Google applicaties (Analytics, Search Console, Mijn Bedrijf),
  • Google algoritme updates
  • en technische SEO aspecten. 

Specifieke SEO cursussen op maat

Daarnaast verzorgen wij zoekmachine optimalisatie (SEO) cursussen die specifiek gericht en afgestemd zijn op je organisatie en op je website of webwinkel. Hierin kijken we naar je marketing boodschap, de voor jou belangrijke keywords en bepalen we samen een strategie waarmee je direct aan de slag kunt.

Cursus zoekmachine optimalisatie (SEO) bij de VU in Oss

Via de VU Oss verzorg ik de cursus zoekmachine optimalisatie (SEO). Deze cursus bestaat uit 5 lessen en is speciaal voor mensen en ondernemers (MKB, ZZP), die zelf hoger met hun website of webwinkel in Google willen komen. Interesse? Schrijf je in voor deze SEO cursus via de VU Oss

Contact en informatie

Wil je meer informatie over onze SEO trainingen en cursussen of overleggen over een specifieke training voor jouw website? Neem dan contact met ons op.

Laatste blogs

Wat zijn de belangrijkste Google penalties?
Lees meer...
Content onderhouden en actualiseren
Lees meer...
Wat zijn de SEO trends voor 2023?
Lees meer...

SEO cursus

SEO cursus aan VU Oss

27 feb t/m 3 apr 2023

Aanmelden