SEO onderhoud voor een blijvende goede ranking

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige actie. Op het wereldwijde web komen er dagelijks nieuwe websites en webpagina’s bij. Daar zijn ongetwijfeld nieuwe sites en pagina’s bij over hetzelfde onderwerp als jouw website. Daarnaast zit je concurrent ook niet stil. Als hij merkt dat jij je website hebt geoptimaliseerd en hoger in zoekmachines naar voren komt dan hij, dan zal hij zelf ook in SEO investeren. Het is daarom belangrijk dat je zoekmachine optimalisatie onderhoud toepast voor een blijvend goede ranking.

SEO onderhoud en zoekmachine optimalisatie onderhoud

Zoekmachine optimalisatie onderhoud

In Nederland werd eind juli 2012 de 5 miljoenste NL-domeinnaam geregistreerd. Dit geeft een goede indicatie van de snelheid waarmee nieuwe websites en webpagina’s alleen al in Nederland gepubliceerd worden. Wil je een goede ranking behouden, dan is het van groot belang je ranking goed in de gaten te houden en SEO onderhoud op je website toe te passen voor het juiste resultaat.

Wees je concurrent te slim af

De slag om de klant vindt tegenwoordig voor een groot deel plaats op het internet. Bedrijven zullen elkaar dus ook beconcurreren om de hoogste positie in zoekresultaten. Door vernieuwend te zijn in je website, regelmatig zoekmachine optimalisatie onderhoud toe te passen en nieuwe content te publiceren (bijvoorbeeld door nieuwsberichten of een blog) blijft je website een hoge nieuwswaarde houden. Daarmee behoud je een goede ranking en ben je de concurrentie te slim af.

We houden een oogje voor u in het zeil

Uiteraard kun je met het zoekmachine optimalisatie advies dat wij je hebben gegeven je website zelf onderhouden, maar wij ons kunnen voorstellen dat je de focus liever houdt op je onderneming. Daarom kunnen wij het zoekmachine optimalisatie onderhoud van je website ook voor je verzorgen. We houden continue een oogje in het zeil en monitoren de ranking van je website en webpagina’s op de keywords die belangrijk voor je zijn. Waar nodig maken we aanpassingen om je ranking te behouden of te verbeteren, of overleggen met je over de te volgen strategie.

Contact en informatie over SEO onderhoud

Wil je meer informatie over zoekmachine optimalisatie onderhoud, of dat wij je website onderhouden of je daarbij ondersteunen? Laat het ons dan weten.

Laatste blogs

Wat zijn de belangrijkste Google penalties?
Lees meer...
Content onderhouden en actualiseren
Lees meer...
Wat zijn de SEO trends voor 2023?
Lees meer...

SEO cursus

SEO cursus aan VU Oss

27 feb t/m 3 apr 2023

Aanmelden