Nieuws

Blog - 14 april

Hoe schrijf je een SEO tekst?

Lees meer >>

 

SEO cursus

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

6 mei t/m 3 juni 2019

Lees meer >>

70% korting tijdens de SEO PowerSuite Summer Sale

Volg ons:

SEO Advies MKB op Twitter SEO Advies MKB op LinkedIn SEO Advies MKB op Facebook SEO Advies MKB op YouTube SEO Advies MKB op Pinterest

Hoe schrijf je een SEO tekst?

Een goede SEO tekst is een eigen, unieke en kwalitatieve tekst met rijke content, goed gestructureerd en makkelijk leesbaar. Hierbij is het van groot belang om alle SEO elementen op een goede manier te gebruiken en van de juiste inhoud te voorzien.

Lees meer: Hoe schrijf je een SEO tekst?

Tips voor het optimaliseren van je pagina snelheid

Vroeger was geduld nog een schone zaak. Tegenwoordig moet alles sneller en verwachten we ook dat alles snel gaat. Ook de bezoekers van je website of webshop hebben weinig geduld en verwachten dat een pagina binnen 2 seconden geladen is. Hoe kun je ervoor zorgen dat je pagina’s snel laden? We geven tips voor het optimaliseren van je pagina snelheid.

Lees meer: Tips voor het optimaliseren van je pagina snelheid

Wat zijn de belangrijkste HTML tags voor SEO?

Voor goede SEO zijn de volgende HTML tags nog altijd van belang: in de <head> van je webpagina de title tag, de meta description tag, de Open Graph tags, de robots tag, de canonical tag en in de <body> van je webpagina de header tags en de alt tags. Zorg dat je deze goed gebruikt en op de juiste manier invult.

Lees meer: Wat zijn de belangrijkste HTML tags voor SEO?