Nieuws

Blog - 28 februari

Optimaliseer je pagina website

Lees meer >>

 

SEO cursus

Hoe krijg ik mijn website hoger in Google?

18 maart t/m 15 april 2019

Lees meer >>

Probeer en download gratis SEO PowerSuite

Volg ons:

SEO Advies MKB op Twitter SEO Advies MKB op LinkedIn SEO Advies MKB op Facebook SEO Advies MKB op YouTube SEO Advies MKB op Google+ SEO Advies MKB op Pinterest

Tips voor het optimaliseren van je pagina snelheid

Vroeger was geduld nog een schone zaak. Tegenwoordig moet alles sneller en verwachten we ook dat alles snel gaat. Ook de bezoekers van je website of webshop hebben weinig geduld en verwachten dat een pagina binnen 2 seconden geladen is. Hoe kun je ervoor zorgen dat je pagina’s snel laden? We geven tips voor het optimaliseren van je pagina snelheid.

Lees meer: Tips voor het optimaliseren van je pagina snelheid

Wat zijn de belangrijkste HTML tags voor SEO?

Voor goede SEO zijn de volgende HTML tags nog altijd van belang: in de <head> van je webpagina de title tag, de meta description tag, de Open Graph tags, de robots tag, de canonical tag en in de <body> van je webpagina de header tags en de alt tags. Zorg dat je deze goed gebruikt en op de juiste manier invult.

Lees meer: Wat zijn de belangrijkste HTML tags voor SEO?

Wat zijn de SEO trends voor 2019?

De ontwikkelingen op het internet gaan snel. De transitie van desktop naar mobiel en het steeds intelligenter worden van zoekmachines stellen belangrijke eisen aan je website. De SEO trends voor 2019 richten zich vooral op deze ontwikkelingen. In dit artikel aandacht voor de belangrijkste trends voor 2019 en SEO tips hoe je je website optimaal voorbereidt.

Lees meer: Wat zijn de SEO trends voor 2019?